List of products by brand Amoena Benelux

Leverancier van Borstprothesen, protheselingerie, prothesebadmode en leisure.

De naam Amoena is afgeleid van het Latijn en betekent; elegant, sierlijk & gracieus. Deze begrippen liggen aan de basis van de missie van Amoena: de natuurlijkheid, de schoonheid en de levenskwaliteit teruggeven aan vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan.

Alle medewerkers van Amoena zetten zich hier dagelijks enthousiast voor in. In kleine teams worden de actuele wensen van onze klanten in productideeën omgezet en getest voor gebruik in de praktijk.

Het is onze belangrijkste opdracht om via onderzoek, ontwikkeling en design nieuwe en steeds betere oplossingen te bieden teneinde de levenskwaliteit terug te kunnen geven aan vrouwen met een borstoperatie.

Terwijl actuele vragen steeds behandeld worden binnen ons bedrijf in nauwe samenwerking met alle diensten, wordt het advies aan onze klanten verzekerd door een team van bekwame vertegenwoordigsters. Dankzij hun ervaring, kunnen zij de behoeften van vrouwen met een borstoperatie herkennen en oplossingen voorstellen die het best aansluiten bij hun persoonlijke situatie. Zij bieden de verkooppunten de nodige ondersteuning zodat deze op hun beurt de vrouwen met een borstoperatie professioneel en optimaal kunnen adviseren en helpen.

De relatie die wij hebben opgebouwd met onze partners-verkooppunten berust op openhartigheid en wederzijds vertrouwen. Ons gemeenschappelijk doel is een efficiënte en duurzame samenwerking in een aangenaam klimaat.

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 154 in totaal item(s)