In 2015 is Bodycare verhuisd naar de Benedenweg 99 in Sint Pancras om een nieuwe stap te zetten in professionaliteit en presentatie. Het resultaat mag er zijn, de allergrootste collectie aan borstprothese artikelen op één locatie, op een overzichtelijke en sfeervolle manier gepresenteerd, waar u in alle privacy kunt kiezen en kunt passen. De nieuwe winkel is een genot om in te werken, en de reacties van de klanten… ik wist niet dat het mogelijk was.
Met trots heten Esther en Kirsten u welkom in de winkel, en hopen van harte dat u ons belt voor een afspraak, zodat wij u van dienst kunnen zijn met ons vakmanschap en ons ruime assortiment waarin u zeker zult slagen. Of het nu gaat om een borstprothese of zwemprothese naar Uw specifieke maat en pasvorm, een hele comfortabele prothesebh of corselet, modieuze prothese lingerie, een prothese bikini, prothese tankini of een chloorbestendig prothese badpak. Sinds kort met wij ook de EVE bostprothese aan. Dit is een op maat gemaakte prothese die met een 3d scan wordt ontworpen. Wij vertellen u hier graag meer over.
Daarnaast hebben we ook sportkleding, jurken, hemdjes en topjes, alles met een hoesje om uw mamaprothese in te dragen. Bodycare kent de markt, en blijft vernieuwen. Bijna elke maand wordt de collectie wel aangevuld met iets nieuws. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de Nieuwsbrief.
Esther en Kirsten nemen graag ruim de tijd om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie of thee. Neemt u gerust uw partner, uw moeder of een goede vriendin mee voor ondersteuning bij uw keuze. Voelt u zich niet verplicht te kopen als uw stijl er niet bijzit. Hopelijk zien we u dan een andere keer weer.
Naaiaanpassingen
In een enkel geval is het nodig om een prothese bh iets te vermaken, zodat hij nog beter past. Esther en Kirsten zijn bedreven in verschillende naaiaanpassingen wanneer dit nodig is. Naaiaanpassingen worden in de meeste gevallen direct voor u gedaan, zodat u de nieuwe aankopen gelijk mee naar huis kunt nemen.
Lokatie
De winkel is gevestigd in het dorp Sint Pancras, ingeklemd tussen Alkmaar en Heerhugowaard. Voor meer informatie over de locatie, en de bereikbaarheid verwijzen we u graag naar de contactpagina. Bij de locatie is volop parkeergelegenheid.
Opendag
Gewoonlijk is ieder bezoek aan Bodycare op afspraak, maar iedere eerste zaterdag van de maand is het Opendag. Met de Opendag bent u van 10.00 – 13.00 uur ook welkom zonder afspraak. Lekker makkelijk.
Hoorn en Schagen
Om het u makkelijk te maken zijn wij 1x per maand een dag in Hoorn en 1x per maand in Schagen. Als u een afspraak maakt dan neem ik een ruime keuze protheses, prothese bh’s, prothese badkleding of wat u maar wilt voor u mee. Kijk op de pagina Contact voor meer informatie.